Da kan refinansiering være noe for deg. Du blir ikke kvitt gjelden din ved å refinansiere, men du kan spare penger på renteutgifter. Penger du kan bruke på andre ting. For det lønner seg helt sikkert å søke om refinansiering av smålån og kredittkortgjeld. Når du har brukt litt for mye på kredittkortene og samtidig kjøpt nye møbler med et par smålån, da begynner det fort å bli dyrt i renter. Renten på mange kredittkort i dag er gjerne på 25% eller mer og det skal derfor ikke de store beløpene til, før det koster mye penger hver måned. Det kan derfor være en fordel å samle gjelden i et større lån med en lavere rente. Da vil du spare en del penger, noe som kan gi deg en bedre økonomi i hverdagen.

Betingelsene hos BB Finans

BB Finans er et finansieringsselskap som har eksistert siden 1984 og de har derfor lang erfaring med forbrukslån og refinansiering. Du kan låne inntil kr 300 000 hos BB Finans og betale lånet tilbake på maksimalt ti år. Den laveste nominelle renten er på 7,8% og går opp til 23%, avhengig av lånebeløp. Jo høyere lånebeløp, desto lavere blir den høyeste rentesatsen. Renten avgjøres ut fra en kredittvurdering, men ligger i gjennomsnitt på ca. 15%. Utover renten må du også betale kr 45 i termingebyr og kr 990 i etableringsgebyr.

Rask søknadsprosess og raskt svar

Du kan enten ringe til BB Finans og søke om lån på telefonen eller sende en søknad via nettsiden deres. Det stilles noen få krav for å få søknaden din godkjent:

  • Du må ha en fast inntekt
  • Du må ha fylt 20 år
  • Du må ha fast bopel i Norge
  • Du må ha norsk statsborgerskap eller ha bodd min. 3 år i Norge.
  • Og du kan ikke ha registrert noen betalingsanmerkninger

Send inn din søknad når du har fylt den ut. Innen kort tid vil du få svar på om den blir godkjent eller ikke.  Blir den godkjent vil du motta et lånetilbud og du kan ha pengene på kontoen innen 24 timer, dersom alle dokumenter signeres med BankID. I tillegg krever det at BB Finans har den nødvendige dokumentasjon. Dette er ofte kopi av siste lønnslipp og siste års selvangivelse. Dette er dokumenter som også kan lastes opp og sendes via nettsiden deres.

Refinansiering